9-11.6.2006 Salo Elektra kisaa jälleen menestyksekkäästi

Elektra ja Sanna pärjäsivat hienosti Tapiola Grand Prix kauden toisessa osakilpailussa. 130 luokassa tuli hopeaa.

Elektra ja Sanna Hippoksen kannessa!

28.5.2006 Turku Elektrasta GP hevonen!

Elektra teki mallikkaan debyytin Grand Prix luokkiin Tapiola Grand Prix kauden ensimmäisessä osakilpailussa. Ensimmäisellä kierroksellä hän oli kuudes ja toisen kierroksen jälkeen lopputulokseksi tuli yhdeksäs sija. Sanna Backlund näytti taas ammattitaitonsa satulassa, ja hyvä koulutus kantoi hedelmää.

7.5.2006 Tuusula Derby kultaa Elektralle !

Elektran ja Sanna Backlundin tiukka yhteistyö takasi Tuusulan derbyn voiton! Lisää asiasta voi lukea vaikka Hevosurheilu lehden numerosta 12.5.2006.

Kuva lehdestä MIX 10/2005

Apollo vauhdittamassa Jonsua kohti levytilastojen kärkeä.

Elektra ja Sanna Helsinki International FIM Horse Show`ssa  06.10.2005
sijoitus 4

HIHS on kuten järjestäjän taholta mainitaan ”lajin näyteikkuna jossa tarjotaan huippu-urheilua, viihdettä  ja vastinetta yleisön rahoille, medialle ja yhteistyökumppaneille. Torstaina järjestelyt pettivät kuitenkin pahasti ja kello 15.00 alkavaksi suunniteltua ”Young Horses Final 130 cm tuomariarvosteluin"  jouduttiin siirtämään lähes seitsemään.  Arvosteltavana oli siis hevosten hyppytekniikka, ja tässä arvostelussa Elektra sijoittui 4 sijalle.

Elektra ja Sanna Racing Trophy  6-v finaali Hki/ Laakso  04.09.2005  sijoitus 2
130cm (A1.0)

Racing Trophy 6-v sarjan jokaiseen osakilpailuun Elektra ei päässyt osallistumaan.
Savonlinnan osakilpailun jälkeen hän siirtyi Sannan ratsastettavaksi ja senjälkeen rusetteja onkin kerääntynyt tiiviiseen tahtiin. Kolmen viimeisen osakilpailun ja finaalin tuloksena Sanna saikin kisattua Elektran kokonaispisteissä kolmanneksi.

AJANKOHTAISTA HEVOSURHEILU

28-30.7.2006 Kuopiossa nuori hevonen näytti mallia muille!

Tapiola Grand Prix kisan viidennessä osakilpailuissa Sanna ja Elektra tulivat 145cm radalla kuudenneksi. Eikä siinä kaikki! 130cm ja 140cm radoilla tuli kultaa! Tapiola GP´n viidennen osakilpailun jälkeen sijaluku on edelleen vitonen. Kuopion jälkeen Elektra jää 4 vk kesälomalle!!!

21-23.7.2006 Huittisissa kisattiin muiden 7 vuotiaden kanssa

Elektra palasi hetkeksi isojen hevosten maailmasta ikäiseensä seuraan ja näytti että on ikäluokkansa parhaimpia. Hopeaa tuli 125-130cm luokassa. Taas saimme aihetta iloita!!!

7-9.7.2006 Savonlinna Opera Games

Savonlinna Opera Gamesissä käytiin Tapiola Grand Prix´n neljäs osakilpailu. Elektra sijoittui 145cm radalla kolmanneksi! Hienoa nuorelta! Opera Games´n 140cm luokassa Elektra ja Sanna ylsivat vielä hitusen korkeammalle, eli toiselle sijalle.

30.6-2.7.2006 Oulun Pokaali 135cm kultaa

Tapiola Grand Prix kauden kolmannessa osakilpailussa Elektra sijoittui kymmenennelle sijalle 140cm radalla. 135cm radalla sen sijaan tuli kultaa!!!